Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad detta är...


Såpbubblan

En såpbubbla

Så vacker och skör i dina ögon,
Men inte lika oskyldig som du tror.

Jag vet

Jag sitter där inne,Skriker och gråter.
Min röst ekar så det gör ont i huvudet,
Mina tårar blir till ett hav som sakta tänker dränka mig.

Jag ser er,
Ni ser mig.


Men ni märker inte bubblan som kväver.
Högre och högre far den,
Mindre och mindre blir den.

Och när ingen anar det

Utan minsta förvarning spriker bubblan,
Utplånas och försvinner helt.
Och jag?
Jag utplånas med den.




Fri vers av Miss Författare
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-20 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare