Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna oktober 2003


Vem

tror du vet

vem jag är.

 

Men du ser varken

mina tårar

eller ger mig stödet

när jag behöver det.

 

Du säger

du känner mig

men sanningen säger

du vet inte

vem jag är

utanpå

eller innanför.

 

Dina ögon säger vem du är

men hade du sett mina

hade du kanske vetat

vem jag är.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-21 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson