Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röksignaler

 

i ett sista desperat försök

sände jag röksignaler

med mitt nästan utbrända hjärta

 

men du svarade inte




Fri vers av H Helix
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-04-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix