Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15.

For You.

…och jag ska ge dig allt jag har
och alltid vara right here
Alltid!

(How long lasts forever?)

Jag hoppas att våra hemlighetsdörrar
alltid ska stå öppna
eller åtminstone på glänt

Och att blommorna vi ger varandra
inte bara innehåller klorofyll
utan också kärlek

Och att pikarna vi ger varandra
kommer att kastas i en soptunna fort.

De fina orden, däremot,
Ska sparas i en liten solskenslåda
under sängen




Fri vers av Precis så.
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-04-22 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla