Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.

Visst blir man förvånad
när man stått och beundrat stjärnorna
länge
och en av dem helt plötsligt
börjar blinka
och röra sig över himlen?


Som en dröm som försvann
utan att ens försöka
gå i uppfyllelse…




Fri vers av Precis så.
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:14



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Eller som om drömmen börjar bli verklighet...
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla