Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5.

DU ÄGER MIG.

Hårda ord

som kedjor på kundvagnar

men lägg dem i blöt i hallonsaft

så mjuknar de

och blir värda känslan.




Fri vers av Precis så.
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla