Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2.

Jag trodde kärlek
tänkte vårrus
Lös allt vårbrus!
i ett vattenglas
Brus blir kras som skär
skivar teven i två

Ser du melonen?
frågade jag dig
Nickade eller skakade
gjorde du
Skrämmer jag dig?
Skakade mer på huvudet
gjorde du

Vi skrattade
Krasade
som en slägga i teverutan
Och splittret krossades
tillbaka in i oss
i våra hjärtan

Förenade oss
Döda dockor
Uppspärrade ögon
Panikstänk i huden
Men det fanns ett Vi, ändå

I våra hjärtan.




Fri vers av Precis så.
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla