Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3.

Motvilja blir till rädsla
blir till ångest
blir till panik

Det är svårt att se klart, att sikta uppåt-framåt!
när man inget hellre vill än att stå kvar

Men man måste trassla sig ut och in för att överleva
för att få se bortomdagarna

Det behöver inte vara svårare än
att sätta höger fot framför vänster,
sätta vänster fot framför höger

Höger vänster höger vänster höger vänster höger vänster höger vänster höger vänster höger…

Balansera lite på trottoarkanten också
Ångesten stupar säkert i kurvan där borta




Fri vers av Precis så.
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla