Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4.

Fjärilar i magen
Tänk
\"haha, vilken jävla klyscha!\"
Men nu vet jag
förstår äntligen jag vad jag är till för
vad livet vill mig

Det vill måla en färgbilderbok
Jag ska gå från sida till sida
och uppleva alla klyschorna

Någon läckte baksidans beskrivning
och spred sanningarna över jorden
(Vem stal, vem sålde orden?)
De sprids och vi läser dem
Framförallt jag
och alla andra

Jag ser dem, läser, minns och skrattar åt
fast det finns inget facit till livet, det vet man.
Gör man?
(Vem är Man?)

Paragraf för paragraf följer mitt liv klyschornas regelbok
En efter en uppfylls de
Krossar, knuffar och lyfter upp mig
och alla andra

Nu fjärilar i magen
Ganska fina
men vilket kapitel är vi på?




Fri vers av Precis så.
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla