Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14.

Luggen blåste undan
Du sneglade på mig sådär finurligt
Jag kan se det tydligt igen, precis nu

Och jag saknar dig

Vi var rädda för allting
tillsammans
För toaletter, situationer och människor
Det är jag fortfarande

Och jag saknar dig

Men jag har hört av dig
lite för sällan för mitt eget bästa
Men allt för dig, jag menar det verkligen

Och jag älskar dig




Fri vers av Precis så.
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-04-22 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla