Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9.

Jag gör alltid mitt bästa

för den jag älskar

Bättre än mitt bästa

för den jag älskar


fastän du viskat

”försöka duger”




Fri vers av Precis så.
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Precis så.
Precis så.

Senast publicerade
INLEDNING
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
* Se alla