Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta vaknar vintersömniga ur gömslen och dvala


Vårsolens bleka strålar
glittrar över fjärdens
nu isfria vatten

Yrvaket trevar sig livet
fram och upp
spirar det ljusa, hoppfulla
med kraft och vilja
att åter segra
över mörker och kyla

Vårsolens bleka strålar
glittrar över fjärden




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-04-22 19:38



Bookmark and Share


  *Camilla*
Vackert beskrivande
som målade upp en bild bakom mina stängda ögonlock.
Det känns nästan som en fantasi
att få träda in i något så fint
som detta.

Underbart!

/Camilla
2007-05-08

    inmeddiginålsögatkamel
Ja! Vackert! Som alltid:)
2007-05-04

  prinscess VIP
vacker strålande skrivet
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh