Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missanpassad


Jag är inte
skapt för denna värld.

Mina fötter är för små
för de skor jag har,
mina kläder hänger
förstora på min kropp.

Min energi räcker inte
till ett vanligt jobb.

Mina tankar hinner inte
fortplantas i denna tid.

Hela min kropp skriker
att nu får det vara nog.

Jag vill bara få vara
den jag verkligen är
utan att behöva
anpassa mig till
alla yttre omständigheter
på bekostnad av

mig själv.





Fri vers av Anna H
Läst 316 gånger
Publicerad 2004-02-03 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H