Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallet

Jag känner mig fruktansvärt knäckt för 1000:e gången...
Hur kunde jag för en sekund tro att jag va så pass stark att jag skulle kunna sluta skära mig???
bokstavligen blod,svett och tårar har fallit från mig oskulldsfulla kropp
och kommer föralltid att fortsätta falla!




Fri vers av heavymetalunge
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-04-22 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge