Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLP MIG

Så ont de gör!.....

Kan ingen se hur mitt hjärta håller på att förblöda!..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 497 gånger
Publicerad 2007-04-23 11:20



Bookmark and Share


  stefan.g
Heavy metal unge! :) Tack för en kommentar som du lämnade för länge sedan.......Sköt om dig!
2014-05-28

  Taggen
jo jag gör det och mitt förblöder snart med utan dig...
2007-05-18

    Hellberg
Intensivt så det gör ont att läsa.

Förhoppningsvis går det över för dig...
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge