Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i en depression oktober 2003


var är ljuset

Så mörkt

som ett stort hål

skriker jag

så ekar det.

 

förstår inte

vill inget

funderar

och gråter i ett.

 

har ingen ork kvar

ingen kämparglöd

vill inte ens försöka

ser inget ljus

och ingen mening

det är bara och vänta

på ett slut.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-04-23 17:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
skrivandet ger mening... ljus kommer med orden...
2007-04-23

  Daniela Linder
den var verkligen djup och jag hoppas det finns ett ljus för alla
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson