Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
magi


Dylan

Första ackordet tas

Showen e igång

Det är magiskt

Ja det är bannemig lycka

Här å nu sker nått magiskt

Är svårt å sätta ord på det.........





Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-04-23 18:28



Bookmark and Share


  Neal
Sann magi, min vän !
2007-04-23

  Scalebag
kanske inte...
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan