Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde inte jag kunde känna såhär. Han är för underbar


Lycka är att ha en grön studsboll (och att ha dig)



När våra
ögon äntligen
möttes och
våra händer växte
samman kände
jag sån otrolig
lättnad


Ord från ingenstans
rann ut ur min
mun liksom
forsande
vatten


Skratten som
varade i
all evighet bubblade
av glädje
från dig
från mig



Folk tittade
pekade
pratade men
du brydde
dig inte du
babblade bara
på och slängde
in jävla
fjortisar
mitt i
meningen


Vi ramlade skrattandes gatan
fram & tillbaka



Roliga miner i
alltförsmå
hattar på ditt
alltförstora
huvud men som
tydligen måste
vara så stort för
att får plats
med all
kunskap



Två sockersöta
munnar som blåser
såpbubblor
som far upp mot
skyn du
sa du skulle
blåsa en
jättestor fast
det funkade
inte och
du skyllde på
alla möjliga
saker
och skrattade
sedan bort det
hela med ditt
underbara
skratt och ditt
alldeles för
ljuvliga
léende


Och jag
brukade säga att
du var
för häftig för
mig för
cool men
när vi satt
där tillsammans
var vi absolut
häftigast vi var
coolast i
stan



Och när vi
rörde varann
stannade nog
tiden för
en sekund och
det kändes som
att vi
gjorde något
olagligt men det
gjorde vi nog
också



När jag
kom hem hoppade
jag glädje
hopp i hela
huset
skrek och var
glad men


Glädjen blev
sedan till
oro och
besvikelse när jag
plötsligt
upptäckte att
jag hade varit
klantig nog att slarva
bort vårat första
minne

Stusdbollen


Den
gröna studsiga
bollen



Jag letade
men kunde inte
hitta

Kom fram, kom fram !






Men det
kanske
trotsallt inte
gör så
mycket vi
är ju i
alla fall
Lyckliga






Fri vers av KallaMigVacker
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker