Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crash! Boom! Bang!

Rubriken passar bra
För jag sjunger mig hes till Roxette nu...

Har tänkt på samma sak sen i lördags nu..
Så nu det är dags att skriva om det...

Du kom tillbaka i lördags... Crash! Boom! Bang!

Minns knappt hur det var innan du åkte..
När var det? I december?

Och du gav mig en flaska baileys för du vet att jag älskar det... Och du visste att jag skulle tänka på dig varje gång jag drack den, frappé såklart och
att jag inte skulle glömma dig...


Och i lördags kom du tillbaka.

Jag fick panik och du stod i dörren.

Om sanningen ska fram hade jag nog glömt dig lite.

Har alltid varit lite tokig i dig, och det värsta är att du är väääl medveten om det.

Hade kunnat stå där och kramat och pussat dig hur länge som helst...


Gud... vad ska jag skriva..








Jag är glad att du är tillbaka... Gladare än vad du egentligen kan föreställa dig...


Borde fira med ett glas bailey\'s frappé...



// Tjejen som tror stenhårt på karma








Övriga genrer av She
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-04-25 01:45



Bookmark and Share


  PPQ
\"my mama told me to stay out of trubbel when I find a men make sure he´s for real\"/Per Gessle... jag är också ett stort Roxccettfan.... din text går inte heller av för hackor
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

She
She