Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så... jag skiter verkligen totalt fett och allt sånt i vad du tycker, och jag tänker aldrig ändra på

Jag vet...

...att jag aldrig
har fel...


...och att du alltid
har fel!


Jag har sjukt bra självinsikt.
Och jag ser dessutom
rakt igenom dig också.

Jag tycker
Du är ett jävla as.


Jag älskar att spilla kaffe omkring
mig.
Jag skrattade för mig själv när du trampade i det.

Jag vet att du ljuger...

... jag ljuger också
Men bättre än du

Jag vet att jag röker för mycket...

... jag älskar det

För att jag vet att du
Hatar det.



Jag älskar att göra allt du hatar.

Det får mig att hata dig lite mindre.



Gud va du förstörde mig.




Nu vill jag ta en promenad mitt i natten.

Och röka.










Övriga genrer av She
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-04-25 02:23



Bookmark and Share


  utstött
du är så vacker
och så mjuk i själen
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

She
She