Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så svårt??

Varför är det
så svårt att förstå,

Varför är det
så svårt att lyssna,

Varför är det
så svårt att bry sig.





När man bara ska säga förlåt...




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-04-25 13:51



Bookmark and Share


    Niki
ibland kan just de orden vara just dom som är svårast att uttala
bra skrivet!!!
2007-05-02

  devilsangel
För att man är sårad, rädd och skakad! Man lyssnar när man är redo att förlåta
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel