Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hatar chattsidor... dom får en inte att fatta om det är på riktigt eller om du playar mej...


älskar, älskar inte

gillar jag dej?
älskar jag dej till och med?

älskar, älskar inte...

som du skrev till mej,
\"vore det att ta i om jag sa att jag älskade dig?\"
nädå, inte alls...

om du bara ville visa det.

du skrev det,
menar du det då?

was it a \'once in a lifetime\'-thing?

du kan gå förbi,
utan att göra en min
utan att le
utan att säga ett ord

kompisar
till
par
till

jaa, vad är vi?

vill, men vågar inte
prata med dej
titta på dej
ens gå förbi dej

om du läste det här så måste jag skriva,



jag älskar nog dej




Fri vers av zebrafisk
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så säg det till han gumman! räkna inte med att han tar första, (andra, tredje..?) steget, han är nog lika osäker som du...
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN