Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara innehållslöst skit från mitt liv som ingen förstår... läs inte!

Jag är så arg!!!

Arg Arg Arg!


Du kan ta och köra upp din jävla bar i röven.


På vägen hem satt jag bara och blev argare och argare på din pissiga attityd. Körde omkring, runt, runt och runt, visste inte om jag skulle åka hem eller inte.


Jenny säger att jag måste ha lite jävla stake...

På onsdag kommer staken fram, från och med då ska vi spela efter mina regler.




Nu Jävlar! ! ! ! ! !



//Tjejen som har en vecka på sig att skaffa lite jävla stake.




Övriga genrer av She
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-04-26 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She