Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E L N du får mig gråta glädje


jag är tillbaka



nu är jag tillbaka,
ropar flickan i röd klänning.

nu är jag tillbaka
och nu är jag lycklig




Fri vers av piräjs
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-04-26 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

piräjs