Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapad

Ibland känner man sig liten och kapad
Och frågar sig själv - \"Varför är jag skapad?\"

Varför finnas till, när jag inte får hålla din hand
Hade vi något, hade vi ens ett band?

Jag undrar ibland, men nu vill jag inte veta mer
Trots mina tankar, ser jag när du ler

Och jag älskar det så jävla fucking mycket. . .

Ibland känner jag mig liten och kapad
Och frågar mig själv - \"Varför är du skapad?\"




Fri vers av David Knutsson
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-04-26 21:21



Bookmark and Share


    Patetpoet
David, David, David.
Du är en stjärna på att skriva, vet du det?
Kalas.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson