Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är riktig kärlek!

Idag har jag \"fått en låt\" av Liza...


Den heter Richard äger - Saknar dig Henry.




Fast den handlar liksom om oss istället....

Jag vet att den är lite ful, men när jag lyssnade på den kunde jag inte hålla mig utan fällde faktiskt en liten tår....



Det är kärlek det...




Övriga genrer av She
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-04-27 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She