Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gråter mina ord till liv


Vett och etikett



Jag är min syster
i utkanten

Fångad
av vanvettets
eufori

Mitt liv
blev inte
att leva

Alltför omgärdat
av vettets
etikett

Vanvettiga
stämplat mig

euforiskt

Se
hon har misslyckats

igen




Övriga genrer av EllenCalmira
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-04-27 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira