Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den sjukes rättigheter


sjuka tankar

Om du bli sjuk då får du kämpa
ta fram all kraft du någonsin har.
Sedan får du med all din krämpa
slåss för rätten som du har kvar.
Men att bara sitta och klaga
och det är mest synd om dig.
Det kommer aldrig någon behaga
du kommer bara mötas av nej.
Släng av dig oket om du nu bär
gör det nu och här




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-04-27 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg