Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vanlig fredagskväll

En vanlig fredagskväll.

Sitter här en fredagskväll,
helt solokvist, det är ganska trist.
Kan ej påstå man är säll,
i börsen brist, ej på grönan kvist.
En vanlig fredagskväll.

Förr var det livat och mera glatt,
sagor för ungar och krama god natt.
Mera glädje och mera skratt,
nu är man trött och ofta matt.

Sitter här en fredagskväll,
Novemberslut, och tittar ut.
Kan ej påstå man är säll.
Finns inget krut, känner sig slut.
En vanlig fredagskväll.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-08-26 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg