Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några ord.



I kvällningen skriva några ord
det blir denna dags plikt.
Att samla dina tankar
i något som liknar en dikt.
Det bör inte skapa problem
inte någon konflikt.
Den bör ha något att säga
till och med något av vikt

.Men om vad skall den handla,
om nåt kärleksäventyr?
Eller om något projekt
som kanske gått överstyr.
Stopp nu, kanske en fest
där alla ligger och spyr.
Om stora askar
där innehållet är konfektyr.

Nej, det får bli något annat
ur det vackra och det sköna?
Kan jag inte skriva
en och annan skröna?
Beskriva Moder jord
med någon tusensköna.
Att med orden kunna visa
hur man allt försköna




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 523 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 00:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fin rimdikt lite lågmäld och vacker
2007-12-19

  Sadhistory
Bravo. *Applåd*
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg