Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fluga kan ju duga

En fluga kan ju duga
som rimobjekt rätt ofta
Men myggen de får suga
och känna blodet dofta

Zum Zum det säger myggen
när de tar sats mot ryggen
En myggas sista andetag
kan ändas med ett enda slag

För spindeln är ju många
så oresonligt rädda.
Ja tänk om du nu fånga
hel hop som blivit sedda.

Det kan ju faktiskt räcka
med några som är fräcka.
Med hårigt långa ben
så härligt skön och len.

Ja tänk på det som smått är
där dom är små som plättar.
I getingens och flugans sfär
där vi går runt som jättar.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 803 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 10:37



Bookmark and Share


    Aurora Borealis
Bra rimmat om små ting!
2007-09-23

  Josef Ahl
RIKTIGT BRA !!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg