Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ååh vilken härlig dag!

det kan va gött att leva



Ååh vilken härlig dag!
Åhh vilken underbar morgon
åhh vilken underbar dag.
Åhh vad det pirrar i mig
åhh är i gammalt gott slag.

Tänk att få känna att allting känns rätt
allting det flyter det känns ju så lätt.
Orden dom kommer som porlande vatten
när dagen nu kommit och jag lämnat natten.
Tänk att få känna att livet mig smeker
att orden dom för mig viskar och leker
Tankarna flyger så lätt som ett dun
orden dom landar som små lätta fjun

Tänk att få vara där livet just brusar
höra när träden och skogarna susar.
Känna när årstider kommer och går
björken den släpper sin sav som en tår.
Tänk att få känna att livet känns gott
ännu en god dag har du nu fått.
Ta den tillvara och minns den nu klart
för dåliga dagar kan komma snart.

Tänk att få bli av livet berusad
allt det omkring dig gör dig förtjusad.
Det finns inga stopp finns inga hinder
inget dig hindrar inget dig binder.
Tänk att få känna att allting är möjligt
allt kan du göra inget är löjligt.
För kraften du har den släpper du loss
ja alla så har vi den inom oss.





Fri vers av c.l.ornberg
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg