Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närhet, kärlek o värme ...


Det är du

I mitt sinne
kryper en
mjuk frid

I min själ
vandrar
ett glatt leende

I mitt hjärta
sprider sig
en varm lycka

Det är du ...




Fri vers av Jack_iX
Läst 692 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-27 23:23



Bookmark and Share


  Yvonne
Underbar dikt som skildrar känslan mitt i prick.
2007-10-13

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2007-07-09

  mia.här å nu
vackrare än så här
är svårt
att känna
2007-07-08

  Marreb
Jättevackert!
2007-07-08

  Cris
mjukt och vackert kärleksfullt
2007-07-08

  orbis tertius
precis på pricken! känslan av nyförälskelse går rakt in i hjärtat.
2007-05-24

    sunnanvind
Kärlek, ömhet,lycka! Så vackert skrivet av dig!
2007-05-01

  minette
fiiiin
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX