Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All-tid

Vaknade

tänker på dig

Äter frukost

tänker på dig

duschar

tänker på dig

leter efter nycklarna

tänker på dig

går till jo

nä fy vilken tjatig poesi

Tänker på min älskade varenda sekund på dygnet, helt enkelt!

 




Fri vers av M
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-04-27 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M