Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets små ögonblick


Hon o jag

En solig stund

Ett vackert hav

En värme på en altan

En glas rött i sin hand

En rörelse i hennes hår

En smekning längs i hennes hud

Ett tyst ögonblick

Vi bara njöt
Vi bara var
Vi bara fanns

En sekunds må bra
Ett livets små ögonblick
Tid som stod stilla

Där var vi
Hon och jag




Fri vers av Jack_iX
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-27 23:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
Enkel lycka en sekund, att ta vara på här och nu..
2007-06-01

  Lasseman VIP
Lyckliga rader, så sköna att läsa! och sätter sig som en dans i minnet trevlig poesi min vän
=)
2007-05-12

  Moorelly
så bra :-) tycker om dessa så detaljer
2007-05-09

    sunnanvind
Underbar dikt om det vackra, sköna i det lilla! Här låter du oss förstå att ta till vara...Njuta! Applåder!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX