Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör eller inte

en röst som kallar mitt i natten

en granne som bankar på väggen

för att hon ska sänka volymen

hon hoppar till av den gungande

väggen

Sänker volymen på stereon och undrar

om hon själv är lika skör som dessa

väggar


Fast då är det hennes hjärta som bultar till

säger ifrån att sluta upp med dumheterna

sluta upp med att såra sig själv

sluta upp att vara en sån idiot





Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-03-04 10:04



Bookmark and Share


  Dilsewat
vackert och lite skrämmande faktist... fint... :)
2005-03-10

    bestående
Bra skrivet, sorgligt.
2005-03-04
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli