Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till-växt

Möjligheternas träd
Växer så det knakar i alla fogar
saven rusar i varje por
Vad hände ?
Vinden vände ?
eller vände jag ?
hehe
Osannolikhetsfaktorn
är min vän och följeslagare
I detta kaos hav bubblande av kvant möjligheter
välja bort och välja till i livets ström
dagens soppa fylld med nya kryddor
Som stimulerar livsglädjen
Det är gåvan i detta nu
med evigheten som åskådare
Peter Poet
mannen som inte blev fet
Full fart på backhjulet
In i nattens fuktdrypande dimma
Vad är sant och vad är osant?
Sagorna möter livets begränsning
och upplöses för en sekund
I den hela närvaron av varandet
Muga samuraien är på resande fot hos vildhästarna
som galloper ikapp med frihetens herre




Fri vers av lifeforce1
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1