Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3


Svanens tröst


Endast kärlek
får mig i rörelse

Men också svanens
stillhet är en tröst

Somnar i hjärtats
oändliga djup,
vårt gemensamma

 2003




Fri vers av Rachel Roth
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-28 23:59



Bookmark and Share


  Scalebag
Gillar sista raden. Den gav mig rysningar. Vackert, mycket igenkännande och innerligt. Så sant, så sant.
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth