Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
problem vid diktskrivande


orden jag mist

En dikt har jag skrivit
I huvét mig rivit.
För det har mig retat
När orden jag letat
ibland är för korta
eller så borta.
Plötsligt för långa
och svåra att fånga.
Man vrider och vänder
och inget det händer.
Det är ju för trist
när orden man mist.
Men vad skall man göra
när allt är en röra.
Kanske man skulle
äta en bulle.
Och ta och fundera
om orden fungera.
På några av er
som dikten jag ger.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-04-28 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg