Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen Marlene M!


Kärleken





Längst in inuti mig
puttrar en liten motor,
det är kärleken,
längst in i skuggorna
till synes obetydlig
i vardagens slit.
Men om den till synes
svaga och meningslösa
lilla förbränningsmotorn
plötsligt skulle stanna
skulle jag inte
leva länge till.




Fri vers av Anna H
Läst 348 gånger
Publicerad 2004-02-04 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H