Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste varit en ängel



En skyddande ängel
har givit mig en gåva
mer värdefull
än allt annat.
Jag har fått tid.

Plötsligt hinner jag
känna att jag älskar,
känna att jag finns,
hinner tänka efter,
känna efter.

Någon ville mig väl
någon förbarmade sig
gav mig det andrum
jag så väl behövde.
Det måste varit en ängel.





Fri vers av Anna H
Läst 543 gånger
Publicerad 2004-02-04 14:43



Bookmark and Share


  To
Ännu en fin dikt. Får mersamk av dina dikter! :) Jag borde försöka ta vara på tiden bättre till att njut och uppskatta den. (Samla energi, samla tid?)
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H