Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Lund


Lund är magi
mitt ursprung, städernas stad

där kärleken bor




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-04-29 13:20



Bookmark and Share


    IcaRos
mycket vackert! lund - lärdomens högsäte!
2007-04-29

    crapcat
Jo, visst är Lund en fin stad... men man kan bli lite trött på den ibland (inte så konstigt, jag har redan vandrat alla vägar, stigar och allat annat man kan gå på)

Fin liten dikt också, din kärlek till Lund går verkligen att läsa här!
2007-04-29

  Wingardium LeviosA
Lund är en fantastisk stad! Var där för en månad sedan, på den varmaste vårdagen. Vilka byggnader, vilken arkitektur! Vilka monument, vilken historia! Många stora tänkare har vandrat längs dess gator kan jag tänka mig. Gillar småstadskänslan som ändå är stor! En av Svearikes vackraste städer helt klart!
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP