Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen



Som en regnbåge
lyser jag över himlen
med spektrats alla färger.
Människornas blickar
vänds upp mot mig
med glädje och hopp.
Jag är det vackaraste
de sett på himlen.

Så glider molnen undan
och jag bleknar
likt färg på gamla foton
och snart nog är jag borta
i solens starka strålar,
för alltid glömd.




Fri vers av Anna H
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-02-04 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H