Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olöst

Du och jag är mysterium som passar för varann.
Utan dig är jag alldeles för olöst, för ensam.


Jag saknar.




Övriga genrer av ingentingflicka
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-05-01 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka