Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om älskling var här skulle jag få le.




Man får mumla om man vill.

Jag vet inte
hur koriander
luktar.

Eller hur det
känns att
vara förlovad.


Jag vet inte
hur det känns
att förlora
precis allt.

Eller hur
man tar mod
till sig att resa
bort utan
att planera.




Men du vet.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 588 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 23:34



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
vackert
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka