Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allesammans

Med tulpaner av
svart frost
i mina fickor
cyklar jag i cirklar
för att försvinna.

Men jag känner
skuldkänslor och cyklar
omkull bredvid
övergångsstället
och måste halta hem.


Och sedan häller
folket sina
tyngder på mig
medan jag ylar
efter plåster
.


Allesammans
trycker ner mig
och jag känner
mig så
otillräcklig att
jag inte orkar
ta några initiativ mer.

 


Otillräckliga jag.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 611 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 13:37



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Du är riktigt duktig ju!
verkligen.
gillar ditt skrivsätt,
det är en underbar symbolik.
2008-04-16

  Bjarne Nordbö
Känns igen, sådana dagar finns. Men tack och lov så kommer det andra.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka