Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss.




Om du blir skådespelare.

Om det måste
lysa grönt ljus
igenom dina
låtsasglasögon
ska jag stå bakom dig
och låta alla isbitar
tappas på min rygg
istället för din.

Om du ska kyssa
någon kallt
och inte är van
att kyssas så,
ska du få kyssa
mig så kyligt
det går tills vi
skrattar oss varma
igen.

 

Om du ska
döda någon i krig
med en pilbåge
kan jag leka
offret.
Jag kan skrika
så att det blir
verkligt.


Och vi kan ha ketchup.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 627 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-15 17:05



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
läser igen
och jag älskar nog det här ännu mer!

så vackert!
så bra!
2009-05-15

  glasblåsarblå
:D vad söt!
jätte jättebra verkligen, först var den lite alldaglig och bara omtänksam, och så humoristisk och helt galen

jag blev halvt lycklig här ^^
puss.
2008-12-13

  Matilda Linnéa Tinér
Det här är riktigt bra!

annorlunda
humoristiskt
och tilltalande.

jag är imponerad,
bokmärker.
2008-04-16

    ej medlem längre
Härlig vändning på slutet i den här dikten! Kanske behöver vi alla lite ketchup emellanåt som vi kan spilla istället för vårt hjärteblod...
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka