Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tycker jag om att går rakt på sak,
det går snabbare då och jag slipper tänka
på vilka ord som passar ihop
och vilka som hatar varandra.



Hallå!

Hallå.
Jag önskar mig
fint väder den
tolfte april
för då är det min
och Antons
ettårsdag.
Hejdå.




Övriga genrer av ingentingflicka
Läst 557 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka