Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonlock ljuger.

Dina ständiga
tårar mot
stationen och den
oavbrutna
silhuetten av en dröm
mot trottoaren
blev för mycket.

Så jag flydde
med klumpar
och nertystade
stavelser i halsen.
För att finna
någon att le med
och för att kunna
låta ballongerna
blåsa bort utan
att tvingas kyssa
dom adjö först.

 


Ögonlock bara ljuger,
ögonlock ljuger.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 663 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 00:21



Bookmark and Share


    amandala
Otroligt, du är så grymt duktig !!
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
För att finna
någon att le med
och för att kunna
låta ballongerna
blåsa bort utan
att tvingas kyssa
dom adjö först.


Kraven dödar kärleken.
2008-03-29

    smuts
Jag tycker om det här. Dina formuleringar; \"silhuetten av en dröm
mot trottoaren\". Jag tycker det är bra att du satt punkt vid \"blev för mycket\" och sedan börjar på ny rad. Det känns som att det blev för mycket, och sen inte mer med det. Och jag tycker om det.
2008-03-29

    Issand. VIP
vackert sorgsen
2008-03-29

  dopehat
Otroligt fin, orden får en att känna.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka