Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår så skällde jag ut dig inför idrottsläraren också.




Gråskala.

Ett tag brydde jag
mig lite om dig och
anförtrodde
mig åt dig
om förfluten tid
och småsaker
.

Men det visade sig
att du bar
en fasad som du
målat i glada färger.

Att du hade
ett syfte med att
försöka
förstå mig.

Så nu har din
fasad blivit
en i gråskala.

Och jag
pratar inte med
dig mer.


Jag gråter inte,
för du påverkar
inte min andning
eller mitt sätt
att le.

Men jag är arg.

(Fast mest för att
folk skulle hatat
mig om jag
handlat som du.)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 568 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 14:41



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
wow

verkligen

WOW
2009-05-15

    amandala
ååh, väldigt bra! känner igen mig precis.. :/
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka